ALGEMEEN

LOCATIE

De evenementen tijdens het LVK Feestweekend 2023 zullen plaatsvinden in het Feestpaviljoen gelegen op het terrein van HoexBouw in Oostrum/Venray. Het feestpaviljoen ligt op loopafstand van treinstation Venray en is makkelijk per bus en auto bereikbaar (dichtbij afslag Venray – A73).

Feestpaviljoen Venray
Franklinstraat 1
5807 GJ Oostrum

DATUM

Vrijdag 3 februari 2023: LVK Finale 2023
Zaterdag 4 februari 2023 (middag): LVK Femilie Fieëst
Zaterdag 4 februari 2023 (avond): The Big Party

OPENINGSTIJDEN

LVK Finale 2023 (vrijdag 03-02-2023)
Feestpaviljoen open: 18:00 uur
Start programma: 19:30 uur
Einde programma: 01.00 uur
Sluiting paviljoen: 01:30 uur
*** Het betreft een verkleed feest ***

LVK Femilie Fieëst (zaterdag 04-02-2023)
Feestpaviljoen open: 13:30 uur
Start programma: 14:00 uur
Einde programma: 18.00 uur
Sluiting paviljoen: 18:00 uur

*** Het betreft een verkleed feest ***

The Big Party (zaterdag 04-02-2023)
Feestpaviljoen open: 19:30 uur
Start programma: 20:00 uur
Einde programma: 01.15 uur
Sluiting paviljoen: 01:30 uur

*** Het betreft een niet verkleed feest ***

HUISREGELS / ALGEMENE VOORWAARDEN

De Huisregels / Algemene Voorwaarden zijn HIER te bekijken

PRIVACY POLICY

De Privacy Policy is  HIER te bekijken

WAAR KAN IK MET VRAGEN TERECHT OVER DE EVENEMENTEN IN HET LVK FEESTWEEKEND 2023?

Wanneer het een vraag betreft over het/de LVK (Finale op 03-02-2023) kan je contact opnemen met Stichting LVK: info@stichtinglvk.nl
Betreft het een vraag aangaande het LVK Femilie Fieëst of The Big Party (op 04-02-2023), dan kan je contact opnemen met info@lvk2023.nl

KAARTVERKOOP

TICKETS LVK FEESTWEEKEND 2022 BLIJVEN GELDIG!

Tickets welke aangeschaft zijn voor het afgelaste LVK Feestweekend 2022 blijven gewoon geldig tijdens het LVK Feestweekend 2023! Van onze ticketpartner Ticketcrew zullen alle kopers een e-mail ontvangen met daarin de nieuwe tickets voor de 2023 editie. Dit geldt ook voor de reeds aangeschafte consumptiebonnen en lockers. Voor vragen omtrent tickets, mail naar tickets@lvk2023.nl

BESCHIKBAARHEID

Tickets voor alle evenementen tijdens het LVK Feestweekend 2023 zijn uitsluitend verkrijgbaar via onze ticketpartner: Ticketcrew. Bovenaan onze site staat de button om rechtstreeks de juiste ticketpagina bij Ticketcrew te openen. Het is niet toegestaan om je ticket te kopen of verkopen via TicketSwap, Marktplaats, Viagogo, Tickettack, Tickets4U, etc. Tickets die via deze secundaire ticket platforms verkocht worden, zullen worden geannuleerd (zonder restitutie van geld). Wanneer de evenementen nog niet zijn uitverkocht zullen er tickets bij de ingang worden verkocht.

VIP-TICKETS

VIP-Tickets voor de LVK Finale & The Big Party worden momenteel aangeboden. Hierbij geldt OP=OP.

FINALE LVK

De tickets van de LVK Finale op 3 februari 2023 zullen op 7 januari 2023 om 13.00 uur via een link op de site https://stichtinglvk.nl verkocht gaan worden. Houdt de social media van Stichting LVK hiervoor in de gaten! PS. De LVK Finale betreft een verkleed feest.

LVK FEMILIE FIEËST

Tickets voor het LVK Femilie Fieëst zullen vanaf 29 november 2022 verkocht worden via onze ticketpartner: Ticketcrew (zie link bovenaan de pagina).
In verband met controle dient voor iedereen (ook voor zeer jonge kinderen) een ticket aangeschaft te worden. De ouder(s) hebben dan extra 2 consumpties :)! Wanneer het evenement t.z.t. niet is uitverkocht zullen er tickets bij de ingang worden verkocht. PS. Het LVK Femilie Fieëst betreft een verkleed feest.

THE BIG PARTY

Reguliere tickets voor The Big Party zullen vanaf 29 november 2022 verkocht worden via onze ticketpartner: Ticketcrew (zie link bovenaan de pagina). Wanneer het evenement t.z.t. niet is uitverkocht zullen er tickets bij de ingang worden verkocht. PS. Het betreft een niet verkleed feest.

TOEGANG

TICKET SCANNEN

Je kunt zowel je entreeticket uitprinten als de barcode laten scannen vanaf je telefoon om toegang te krijgen tot het paviljoen (zorg ervoor dat je jouw helderheid zo hoog mogelijk hebt staan). LET OP: De op dat moment geldende RIVM richtlijnen zijn van toepassing op dit evenement. Dit kan mogelijk van invloed zijn om toegang te krijgen tot het feestpaviljoen.

TICKET PROBLEMEN

Heb je vragen betreft het bestellen, betalen, personaliseren of het ontvangen van je ticket? Neem contact met ons op via mailadres: tickets@lvk2023.nl

MINIMUM LEEFTIJD

Voor alle evenementen tijdens het LVK Feestweekend 2023 geldt geen minimum leeftijd. Bezoekers ontvangen een gekleurd polsbandje, afhankelijk van de leeftijd. Deze controle vindt plaats bij de ingang van het feestpaviljoen. Er wordt  geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar. LET OP: vergeet niet een identiteitsbewijs mee te nemen!

MOET IK VERKLEED KOMEN?

Voor alle 3 evenement geldt geen verplichte dress code. Tijdens de Finale van het LVK & het LVK Femilie Fieëst is een leuk outfit natuurlijk wel aan te raden; anders val je ook zo op :)! The Big Party betreft een niet verkleed feest.

MEDICATIE

Om medicatie mee te nemen moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten inclusief bijsluiter en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal de EHBO de medicatie checken.

FACILITEITEN

CONSUMPTIEMUNTEN

Tijdens de evenementen wordt er betaald met consumptiemunten. Deze haal je bij de speciaal ingerichte kassa’s. Hier kan je zowel contant als met PIN betalen. Consumptiemunten kun je ook vooraf aanschaffen bij het bestellen van een evenemententicket. Je ontvangt dan per e-mail een formulier welke recht geeft op 7 consumptiemunten die geldig zijn tijdens het LVK Feestweekend op 3 en 4 februari 2023 in Venray. Indien je meer dan 7 consumptiemunten hebt besteld, dan zal je voor iedere 7 consumptiemunten een formulier met unieke barcode ontvangen. Bij de consumptiemuntenbalie ontvang je de consumptiemunten op vertoon van dit formulier. Vergeet het formulier dus niet mee te nemen!

LOCKERS

Er zijn voldoende lockers aanwezig waar je veilig je jas en andere spullen kan opbergen. Je kunt een locker huren bij de speciaal ingerichte balie. De kosten bedragen EUR 5,- per dag. In elke locker kunnen circa 3 jassen opgeborgen worden. Lockers kun je ook vooraf aanschaffen bij het bestellen van een evenemententicket. Je ontvangt dan per e-mail een formulier welke recht geeft op een locker op vrijdag 3 februari 2023 en/of zaterdag 4 februari 2023 (voor de zaterdag geldt dat de locker zowel ’s middags als ’s avonds gebruikt kan worden). Indien je meerdere lockers hebt besteld, dan zal je voor iedere locker een formulier met unieke barcode ontvangen. Deze dien je allemaal apart te laten zien bij de lockerbalie.

ETEN & DRINKEN

Tijdens de evenementen is het niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar het feestterrein. We hebben een groot assortiment van eten en drinken. Heb je allergieën of andere vragen over ons assortiment? Mail ons dan op: info@lvk2023.nl

EHBO

Op het feestterrein is een EHBO post te vinden. Deze post is duidelijk aangegeven op het terrein zelf en op de plattegrond. Bij deze EHBO posten is het ook mogelijk om te kolven.

SANITAIR

Er zijn voldoende gratis toiletten en handenwasgelegenheden aanwezig op het terrein. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig. Wildplassen is dan ook niet toegestaan.

OVERIG

MINDERVALIDEN

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor mindervaliden. Wil je hier gebruik van maken? Koop dan eerst een ticket en neem daarna contact op met tickets@lvk2023.nl.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Consumptiemunten kunnen betaald worden door middel van pin en contant geld. Er worden geen geldbiljetten van 200 euro en 500 euro geaccepteerd.

ROOKBELEID

Er geldt een rookverbod in alle tenten en overkappingen. Dit geldt zowel voor sigaretten als voor E-sigaretten. Roken is alleen toegestaan in de gemarkeerde ruimte buiten.

Roken in tenten en onder overkappingen is wettelijk verboden en de boetes lopen op tot €13.500,- per tent! De NVWA controleert met undercover controleurs of het beleid wordt nageleefd. Rook dus alleen in de toegestane en gemarkeerde ruimte. De gevolgen kunnen oplopen van een waarschuwing tot het ontzeggen van toegang tot het feestterrein.

ALCOHOL 18+

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar, in geval van twijfel wordt er gevraagd naar legitimatie. Geen ID? Geen alcohol mee!

ZERO TOLERANCE

In verband met strenge regelgeving omtrent drugs- en drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst en tijdens het feestweekend door middel van visitatie.

MEDIA

Voor het aanvragen van persaccreditatie voor het bezoeken van het LVK 2023 dient u een email te sturen naar PR@lvk2023.nl met daarin uw bedrijfsgegevens, scan identificatie en motivatie. Uw aanvraag zal in behandeling genomen worden.