LVK – vrijdag 3 februari 2023

Het LVK bepaalt jaarlijks welke schlager Limburg zingt tijdens de vastelaovend. Er dingen deze 47ste editie vele inzendingen mee naar de meest eervolle prijs op het gebied van de Limburgse vastelaovesmuziek. De hoofdjury zal dit aantal terugbrengen naar 60 halve finalisten. Na drie halve finalerondes op L1 TV, betreden op vrijdag 3 februari 2023 de 20 finalisten het podium tijdens de Finale van het LVK 2023. Het wordt die avond stil op straat, omdat iedere liefhebber de finale thuis of in hun favoriete kroeg volgt. Tenzij ze er live bij kunnen zijn, in het feestpaviljoen in Venray!

Start ticketverkoop: 7 januari 2023 – 13.00 uur (UITVERKOCHT)
VIP Ticketprijs: EUR 122,- excl. BTW & incl. EUR 1,50 servicekosten
(incl. drankjes & hapjes op het VIP-deck; VOL=VOL)

LVK FEMILIE MIDDAG – zaterdag 4 februari 2023 – 14.00 uur

Een muzikale en feestelijke middag voor de hele familie! Voor ouders een ideale gelegenheid om samen met hun kinderen te genieten van een prachtig muzikaal programma. En natuurlijk zijn deze middag ook alle opa’s en oma’s van harte welkom! Een line up met Fiorenza, Goed Zat, Pruuf Mar, Sjpringlaevend, Bjorn&Mieke begeleid door DJ Izzy betekent gegarandeerd succes bij zowel groot als klein. Tussen de optredens door zal er gezorgd worden voor kindervermaak. 

Start ticketverkoop: 29 november – 20.00 uur
Ticketprijs: EUR 5,00 incl. 2 consumptiemunten, excl. EUR 1,50 servicekosten

THE BIG PARTY – zaterdag 4 februari 2023 – 20.00 uur

Tijd voor een GROOT feest met een zachte G! De Zuid-Nederlandse line up zorgt er namelijk voor dat u spontaan begint te springen en zingen! We verwelkomen deze avond in het Feestpaviljoen in Venray maar liefst 3 LIVE bands: LEX UITING, GUUS MEEUWIS en TRÄCKSÄCK! De DJ’s van Qmusic maken hierbij het feest compleet. Ongekend om deze toppers op één avond onder één dak te hebben! Dit wordt een avond om nooit meer te vergeten! PS. Het betreft een niet verkleed feest.
.
Start ticketverkoop: 29 november – 20.00 uur
Ticketprijs: EUR 20,00 excl. EUR 1,50 servicekosten
VIP Ticketprijs: EUR 122,- excl. BTW & incl. EUR 1,50 servicekosten
(incl. drankjes & hapjes op het VIP-deck; VOL=VOL)